Táborok és rendezvények

Nyári kalandtábor a Zemplénben

​​2017. június 25-30.
 

Síiskolánk nyári gyerektáborát, a Zempléni-hegység vadregényes vidékére szervezi. Sport, természetjárás, - és ha már síiskola, egy kis síelés is -  várja a résztvevő 6-12 év közötti gyerekeket a sok más feledhetetlen program mellett!

Bővebben

Sítáborok Romániában

Síiskolás tanítványainknak (és minden sí és snowboard kedvelőnek) elindítjuk első túráinkat a Déli -Kárpátok nyugati szélén levő Szörényi-havasokba, a Fertő-tető (Muntele-Mic) nevű síközpontba.

 

Bővebben


Műanyagról a hóra!!

9+1 ALKALMAS SÍTANFOLYAM


Január második felében indul műanyagpályás tanfolyamunk, melynek utolsó óráját (óráit) egy egynapos kirándulás keretében, a romániai Fertő-tető (Muntele-mic)síterepén töltjük, ahol gyönyörű környezetben, valódi havas körülmények között tehetjük próbára magunkat.

Bővebben

Ausztriai sítábor

2017. március 5.-11. (7 nap/6 éj) 5 nap síelés

2017 márciusában ismét megszervezzük hagyományos sítáborunkat Ausztriában. Idén sem bízzuk a véletlenre és a tavalyi jól bevált helyszínre utazunk, igazi alpesi környezetbe. A sípálya teteje 2118m! Nagyon hóbiztos, és igen kedvelt a magyar sízők körében. Köszönhető ez a közelségének, a sok kék pályának, amelyeken ideális körülmények között lehet a nálunk megszerzett sítudást tovább csiszolni. A táborban kezdőoktatást nem tartunk! A sízést 5 napra tervezzük. A pályák nagy része hóágyúzott, nagyon hóbiztos! A szezon december 3-tól április elejéig tart, és ezt be is tartják!

MURAU (868m – 2118m)

Távolság Budapesttől: 460 km

Bővebben